Terug

Je solliciteert online op één van onze openstaande vacatures. Wij gaan je sollicitatie bekijken en nemen per e-mail of telefoon contact met je op om je te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

 

We gaan met elkaar in gesprek om te kijken of jij de persoon bent die wij zoeken en of Tech Data de organisatie voor jou is.

 

Er volgt een online assessment. Hierin kijken wij vooral naar jouw persoonlijkheid.

 

Afhankelijk van de functie en de uitkomst van het assessment volgt een tweede en wellicht een derde gesprek om je nog beter te leren kennen.

 

Als het enthousiasme nog steeds wederzijds is volgt er een aanbod.

 

Bij een akkoord is het tijd om je contract te ondertekenen. Welkom bij Tech Data!

TD Education

TD Education is het opleidingscentrum van Tech Data Nederland. Door het aanbieden van trainingen, workshops, seminars en webinars, zorgt TD Education samen met haar vendors voor deskundig opleidingsadvies en state-of-the-art kennis over alle trends binnen de IT-branche.

TD Agency

TD Agency is het marketingbureau binnen Tech Data. Hier vindt u een overizcht van alle marketingproducten en -diensten waar we vendors, klanten en resellers bij assisteren. Daarnaast maakt u kennis met ons toegewijde marketingteam, vindt u een schema met alle lopende campagnes en leest u actuele blogs over interessante projecten binnen Tech Data en de IT-industrie.

TD Portal

TD Portal is de nieuwe centrale ontmoetingsplek van Tech Data. Het portal geeft u een uitgebreid overzicht van de verschillende Collection of Specialists en alle Tech Data Microsites. Daarnaast vindt u hier een overzicht van alle lopende campagnes met vendors, afkomstig van TD Agency.

Maak kennis met Human Resources

Wil je meer informatie over één van de openstaande vacatures of heb je een vraag? Neem dan contact op met Human Resources.